Kruszmen Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam tak jak w temacie, poszukuję sklepu, najlepiej w Europie, gdzie można kupić wyżej wymienione serwa JR. Szukałem w google, i po większych znanych mi sklepach modelarskich ale bez rezultatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareks Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Cześć Są w jednym ze sklepów w UK DS8711 25KG PULL .19s 35X21X40 66g MG RAS38711 Ł69.99 adres do niego www.inwoodmodels.co.uk Kupowałem już u nich wszystko w porządku przesyłka 5-7 dni ( w sumie polecił ich jeden kolega z tego forum) Pozdrawiam kolege z Łodzi (mało nas tu jakoś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 O , widze moj ulubiony sklepik. Potwierdzam w/w. Dodam, ze na ,,miejscu'' mozna sie nawet potargowac o 10 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Można kupić serwa JR 8711 u Wiesława Chmielewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Moze ktos polecic jakis sklep w USA z tymi serwami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareks Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 W Stanach to napewno horizonhobby. To tak jak towerhobbies ale z JR-em i samoloty Hangar 9 a silniki Saito. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 ja kupowałem u Wiesława Chmielewskiego JR 8711 i serwo mnie wyniosło 320zł To nie drogo jak na takie serwo o takiej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.