t_jacek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam Serdecznie Jestem bardzo zadowolony, że mogę zareklamować tu swój sklep. Moja branża jest narazie bardzo wąska ale będę się starał ją poszerzyć. Handluje narazie tylko akumulatorami LI-POL i Depronem. adres sklepu www.lipol.pl email lipol@lipol.pl tel. 0 603 119 639 Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ofertą sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_jacek Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Dziękuję za uwagi i sugestie. Zapomniałem dodać, że strona jest w ciągle przebudowywana i udoskonalana :oops: początki są trudne. Będę to uzupełniał na bieżąco i postaram się to jak najszybciej dopisać. Co do lipoli 10C lub mniejszych (2Ah) to juz niesprowadzam, miałem je dosyć dawno jakieś 1,5 roku temu ale sprzedaż byla żadna a połowę wysprzedałem po cenie zakupu, tak ze większość pyta o wysoko prądowe. Mogę zapytać producenta czy by mi niezrobili ale przypuszczam ze minimalna ilość to 100szt jednego gatunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_jacek Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wprowadziłem w tym tygodniu troszkę asortymętu do mojego sklepu. Międzyjnymi ładowarkę RT-808B z balanserem. Bardzo fajna i fajnie ładuje. www.lipol.pl/ładowarka Mam też obniżkę cen na depron 6mm i aku lipol - 10% KOKAM 740mAh 20/40C i 1800mAh 30/50C YUNTONG 800mAh 25/35C i 3200mAh 20/30C www.lipol.pl/promocje ZAPRASZAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_jacek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 WITAM Nowe niższe ceny na akumulatory Li-Pol - KOKAM oraz YUNTONG WESOŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_jacek Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam !!! Chce przedstawić nowy produkt, który dostępny jest już w sklepie Kontroler Li-Pol Działanie tego urządzenia było opisane na tym FORUM Dla forumowiczów dostępny do końca lutego w promocyjnej cenie 59,90zł Niewiem czy ta cena to jakaś rewelacja ale jeżeli będzie ktoś chętny to proszę na mejla Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.