t_jacek Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam Serdecznie Jestem bardzo zadowolony, że mogę zareklamować tu swój sklep. Moja branża jest narazie bardzo wąska ale będę się starał ją poszerzyć. Handluje narazie tylko akumulatorami LI-POL i Depronem. adres sklepu www.lipol.pl email lipol@lipol.pl tel. 0 603 119 639 Zapraszam wszystkich do zapoznania się z ofertą sklepu.
t_jacek Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Opublikowano 6 Listopada 2007 Dziękuję za uwagi i sugestie. Zapomniałem dodać, że strona jest w ciągle przebudowywana i udoskonalana :oops: początki są trudne. Będę to uzupełniał na bieżąco i postaram się to jak najszybciej dopisać. Co do lipoli 10C lub mniejszych (2Ah) to juz niesprowadzam, miałem je dosyć dawno jakieś 1,5 roku temu ale sprzedaż byla żadna a połowę wysprzedałem po cenie zakupu, tak ze większość pyta o wysoko prądowe. Mogę zapytać producenta czy by mi niezrobili ale przypuszczam ze minimalna ilość to 100szt jednego gatunku.
t_jacek Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Opublikowano 21 Listopada 2007 Wprowadziłem w tym tygodniu troszkę asortymętu do mojego sklepu. Międzyjnymi ładowarkę RT-808B z balanserem. Bardzo fajna i fajnie ładuje. www.lipol.pl/ładowarka Mam też obniżkę cen na depron 6mm i aku lipol - 10% KOKAM 740mAh 20/40C i 1800mAh 30/50C YUNTONG 800mAh 25/35C i 3200mAh 20/30C www.lipol.pl/promocje ZAPRASZAM !!!
t_jacek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2007 WITAM Nowe niższe ceny na akumulatory Li-Pol - KOKAM oraz YUNTONG WESOŁYCH ŚWIĄT
t_jacek Opublikowano 20 Lutego 2008 Autor Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam !!! Chce przedstawić nowy produkt, który dostępny jest już w sklepie Kontroler Li-Pol Działanie tego urządzenia było opisane na tym FORUM Dla forumowiczów dostępny do końca lutego w promocyjnej cenie 59,90zł Niewiem czy ta cena to jakaś rewelacja ale jeżeli będzie ktoś chętny to proszę na mejla Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.