StoQ Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Witam! Mam taki oto problem. Jako że model jest ciągle w produkcji a chciałem zobaczyć czy wszystkie zakupione elementy działają poprawnie pospinałem wszystko na biurku i ku mojemu zdziwieniu coś jest nie tak albo nie wiem jak sobie z tym poradzić. Otóż moja aparatura to HobbyKing T6A MODE 2 oraz oryginalny odbiornik. Baterie podpiąłem do regulatora HobbyKinga takie 25A. Regulator do odbiornika w pierwsze miejsce opisane jako BAT. Do odbiornika w ch1 podpiąłem sobie kontrolnie serwo TG9. I na koniec wszystkie 3 kabelki z regulatora podpialem do silnika. Silnik kilka razy sobie zapikał jak dostał napięcie Teraz włączyłem Aparature i macham lewym drążkiem i nic się nie dzieje. Macham prawym do góry silnik zaczął się kręcić. Do góry i w prawo silnik jeszcze szybciej zaczął się kręcić a dodatkowo serwo na 1 kanale się obróciło. Trzymając przechylony prawy drążek w prawo przesunąłem go na sam dół i silnik dalej się kręci. W pozycji lewy górny także się kręci ale lewy dolny się nie kręci. Po środku też się nie kręci.. Co tutaj jest nie tak? Pomocy
d.a.r.o. Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Regulator wepnij w odbiornik w CH3 i wszystko powinno zacząć działać poprawnie.
StoQ Opublikowano 15 Września 2012 Autor Opublikowano 15 Września 2012 Człowiek to jednak czasem głupi jest Dzięki za pomoc.. Wszystko już działa jak należy
Rekomendowane odpowiedzi