Marcinmb Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam poszukuje instrukcji (po polsku)do tego regla: http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=23&products_id=115 dokładniej chodzi mi o zaprogramowanie hamulca...jak ktos moze pomóc to bardzo prosze :* zgóry dzieki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Chyba nie do końca zrozumiałeś zasadę działania silników bezszczotkowych . Hamulec programuje się na regulatorze a nie silniku. Najczęściej odbywa się to przez odpowiednie ruchy drągiem w trybie programowania regla - patrz instrukcja regulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Z tego co mi wiadomo to hamulec programuje sie w reglu a nie w silniku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 pomyliłem sie ...faktycznie chodziło mi o regile... :oops: :roll: :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Marcinie, ale w dalszym ciągu nie wiemy i jkai regiel Ci chodzi, bo link wskazuje na silnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 bardzo przepraszam za pomyłke.... :oops: :mrgreen: już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Marcin, napisz wszystko w odpowiednim miejscu (temat :twisted: ), a ten temacik kasujemy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.