Peter Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ten który mam wypalił ok 50 ml ...i juz byl dotarty.To chyba niewiele pali w normalnej eksploatacji Ja tez taki chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ten który mam wypalił ok 50 ml ...i juz byl dotarty.To chyba niewiele pali w normalnej eksploatacji Ja tez taki chce moze z powodu porannego biegania w pracy - nie rozumiem. czyli po 50 ml mozna uznac go za dotarty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak długo pracował ten ASP na tych 55ml? Mój OS 15LA na 110ml i przelaniu przy docieraniu to tak z 5 min pochodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak długo pracował ten ASP na tych 55ml?Mój OS 15LA na 110ml i przelaniu przy docieraniu to tak z 5 min pochodził. w sumie to z 5-10 minut moze? bylo to 5 uruchomien po ok 10 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Tak myslalem ze to przez poranek.Zaskoczylo mnie (milo ) to ze : wystarczy 50 ml i silnik juz dotarty.Czyli musial pracowac sporo minut by sie dotarl.A to moze oznaczac ze jest bardzo oszczedny,nawet na przelaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Cm Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Moj model na tym silniczku ze zbiornikiem 55ml lata: - w ciagu 4 min ekstremalnego latania musze wyladowac - 5 min i 30s lajtowego latania a przy docieraniu na minimalnych obrotach na zbiorniku 55ml pracowal ok 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.