Leda_g Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam Mam teraz do przekazania rynkową nowość - micro Quadro-copter - SH 6400 Model przeznaczony do nauki latania oraz zabawy w domu. Zabawka bardzo wytrzymała (ja nim tłukę od kilku dni po ścianach i meblach i zero uszkodzeń). Zabawa przednia Zainteresowanych proszę o informację w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam, chętnie podejme się testu tego malucha, ponieważ miałem kontakt z quadrocopterami jak i małymi modelami helikopterów (xieda9958). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kambal Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 I ja bardzo chętnie zajął bym się testem. Nie miałem kontaktu z quadami, ale według opisu ma to być sprzęt do zabawy i nauki. Mieszkam w bloku i studiuje. Mam sporo czasu, a dodatkowo bawię się w modele ESA. Mam kumpli którzy latają quadami, można by było porównać jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Niestety quadrocopterek już został rozdysponowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi