Leda_g Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Witam Mam teraz do przekazania rynkową nowość - micro Quadro-copter - SH 6400 Model przeznaczony do nauki latania oraz zabawy w domu. Zabawka bardzo wytrzymała (ja nim tłukę od kilku dni po ścianach i meblach i zero uszkodzeń). Zabawa przednia Zainteresowanych proszę o informację w tym wątku. Cytuj
Maca111 Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Witam, chętnie podejme się testu tego malucha, ponieważ miałem kontakt z quadrocopterami jak i małymi modelami helikopterów (xieda9958). Cytuj
kambal Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 I ja bardzo chętnie zajął bym się testem. Nie miałem kontaktu z quadami, ale według opisu ma to być sprzęt do zabawy i nauki. Mieszkam w bloku i studiuje. Mam sporo czasu, a dodatkowo bawię się w modele ESA. Mam kumpli którzy latają quadami, można by było porównać jak to działa. Cytuj
Leda_g Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 Niestety quadrocopterek już został rozdysponowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi