Morycek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Raz jeszcze witam! Mam na imie Dominik, lat 27. Mieszkam i pochodzę z Krakowa. Trafiłm tutaj bo w weekend cakowicie przypadkiem trafiłem na zawody Bitwa o Wawel i niesamowicie zaciekawiła mnie ta dyscyplina jaką są walki powietrzne. Licze tutaj na porady jak zacząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIR Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja tak trocję z innej beczki, jak zdecydujesz się na sprzęt i będziesz miał ochotę pouczyć się z kimś kto też nie ma pojęcia to wal do mnie na PW, ja właśnie zamówiłem pierwszy sprzęt i będę próbował swoich sił. Również jestem z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morycek Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wiem PIR czytałem twójego topika. Ja na razie bede chciał że tak powiem dokleić się do kogoś kto na 10 min da mi sie pobawić swoim modelem. chce sprawdzić czy mi sie faktycznie to spodoba a nie żebym potem stwierdził że to nie ta ale 600zł w plecy. A możesz mi podesłać ten zestaw co kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIR Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Pioneer 1400 + aparatura Turnigy 9X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morycek Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ile takie cudo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIR Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Sam model z silnikiem 220zł + reszta osprzetu 500-600zł coś takiego, można kupić gotowy zestaw sporo taniej ale ja składałem na podstawie porad forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi