szymon_ Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 W kwestii napędu jeszcze pomyślę, tymczasem spód meska wygląda tak. Zdobył po rakietce na skrzydło
sebamor Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Tylko, że Szymonowi prawdopodobnie nie chodzi o E-maxa o KV=2840, tylko o E-maxa o KV=1600 zgadza się?
szymon_ Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgadza Myślę, że na nim i szybko i wolno polatam, na hali się wyrobię i wagowo też będzie ok.
szymon_ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witajcie po przerwie Messer dostał już silnik. W końcu dałem mu taki sam jak w P 40, który miał braki w mocy, ale tutaj powinno być bardzo dobrze, bo 109 wyszedł znacznie lżej, aż o 30g, a przy takich rozmiarach to jest dużo Nie wiem jak to się stało, bo budowane były podobnie Nadal jeszcze zostają serwa lotek. Już są w drodze i mam nadzieję, że w następnym tygodniu pójdę go oblatać, no i mam nadzieję, że będzie latać
Rekomendowane odpowiedzi