Mychu Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Poszukuje tłumika do OS MAX 61 FX (pasuje też z 65 LA i 65 AX) Jak ktoś ma na sprzedaż pisać - jakoś sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ja ostatnio szukałem tłumika do OS MAX 120 AX. Był problem z dostępnościa ale modele.sklep mi go ściągnął. Czkałem ok 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mychu Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Swoja droga wybrales troche nieszczesliwy tytul watku - nie wynika z niego, ze szukasz, czy chcesz kupic... Da sie zrobić A co do niemieckiego ebaya to porozmawiam z kuzynem (mieszka w niemczech to pewnie ma konto). Aczkolwiek wydaje mi się to być nieopłacalne gdyż licytując szybko kwota rośnie a ciężko się przestawić że chodź reguły te same to stawiają 1eur stawiasz 4 zł Napisałem do modele sklep i RC4MAX - r4max odpisał że da się zamówić tłumik do 65LA który jest niemalże taki sam kiedy poprosiłem o wycenę ucichło. Na modele sklep jeszcze czekam, Zobaczymy co z tego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCB98&P=7 Przesyłka - kilka USD, raczej nie wejdzie do cła. Części do OS Maxów tu kupuję - najszybciej i bez problemu - praktycznie mają WSZYSTKO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi