Mychu Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Poszukuje tłumika do OS MAX 61 FX (pasuje też z 65 LA i 65 AX) Jak ktoś ma na sprzedaż pisać - jakoś sie dogadamy
pawell Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Ja ostatnio szukałem tłumika do OS MAX 120 AX. Był problem z dostępnościa ale modele.sklep mi go ściągnął. Czkałem ok 10 dni.
Mychu Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 Swoja droga wybrales troche nieszczesliwy tytul watku - nie wynika z niego, ze szukasz, czy chcesz kupic... Da sie zrobić A co do niemieckiego ebaya to porozmawiam z kuzynem (mieszka w niemczech to pewnie ma konto). Aczkolwiek wydaje mi się to być nieopłacalne gdyż licytując szybko kwota rośnie a ciężko się przestawić że chodź reguły te same to stawiają 1eur stawiasz 4 zł Napisałem do modele sklep i RC4MAX - r4max odpisał że da się zamówić tłumik do 65LA który jest niemalże taki sam kiedy poprosiłem o wycenę ucichło. Na modele sklep jeszcze czekam, Zobaczymy co z tego będzie.
buwi777 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXCB98&P=7 Przesyłka - kilka USD, raczej nie wejdzie do cła. Części do OS Maxów tu kupuję - najszybciej i bez problemu - praktycznie mają WSZYSTKO.
Rekomendowane odpowiedzi