mariaczi__21 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Witam wszystkich. Jestem na forum już jakiś czas, ale sie nie przedstawilm. Powodem byl brak avarta. Teraz dzieki uprzejmosci admina mam juz avart, wiec nie jestem anonimowy. Jestem z Płocka i interesuja mnie modele szybowcow i elektryków RC. Obecnie posiadam 1 model F3 Mini i jestem w trakcie kompletowania sprzetu do samolotow elektrycznych. Ucze sie na Plockiej Politechnice na wydz. Budownictwo, takze caly czas jestem na miejscu. Jak tylko jest pogoda staram sie latac, a latam na plockim lotnisku aeroklubowym. Zapraszam wszystkich z Płocka i oklolic na wspólne loty, POZDRAWIAM, MARCIN !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Siemka. Witam w klubie ;-) Też lubie szybowce. Mam jednego dlg 1m i robie kolejnego 1,5m. Mam też elektryka szybolca 2,8m. Rzucasz modelem dlg? Czy hol? Może byś fote wstawił swojej maszyny to byśmy obejrzeli. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.