dali Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam. Przymierzam się do kupna radyjka i jak narazie typuje na MC-19 lub MC-22. Poszukuje do nich instrukcję obsługi po polsku. Ostatnio gdzieś znalazłem po czesku jestem ciekaw czy jest w naszym języku. A mam jeszcze jedno pytanko, czym się różni MC-19 od 22. Napewno cena i czym jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek59 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 MC19 ma 9 kanałów, MC22 ma 11 kanałów, oprogramowanie MC22 praktycznie identyczne jak w MC24, oba można rozbudować do 12 kanałów, Co do instrukcji to też szukam, daj znać jak znajdziesz, ja szukam do MC22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionik Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 MC19 ma 12 kanałów Instrukcji polskiej jeszcze nie znalazłem, ale programowanie bardzo intuicyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.