ECO400 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Witajcie. Znajomy mi bardzo dobrze zespół muzyczny z mojej okolicy próbuje się przebić w tej branży i chłopaki chcą do czegoś dojść. Nie jest to łatwe, a może im w tym pomóc np. konkurs do głosowania, w których chciałbym Was zachęcić. http://www.wieszcodobre.pl/skodaautomuzyka/zespoly/krotkie-spiecie/golab,1279/ kto wie, może im się uda, ja już swój głos oddałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Świetnie grają, zagłosowałem na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 +1 dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Można oddawać jeden głos dziennie tak że zachęcam Prowadzę ich kanał na youtube i sukcesywnie będę wstawiał nowe piosenki i filmy z koncertów: https://www.youtube.com/channel/UC03QZNpcrbDCLa5dp5U5uGQ Jutro wstawię kolejną piosenkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 15 miejsce. Do pierwszej dziesiątki brakuje nam ok. 50 głosów a do pierwszej trójki wciąż niecałe 200. Ale razem damy radę Głosujcie, zapraszajcie, udostępniajcie! krótki film z ostatniego lokalnego koncertu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 pozwolę sobie podbić temat. Już niewiele brakuje! Przypominam, że można głosować codziennie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Wstawiłem dwa nowe kawałki do sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Fajne, takie stare brzmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi