Milko Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 No i o dziwo pogoda nie popsuła planów . Wpadłem na chwilę pooglądać-tu przedstawię parę fotek, jeśli ma jeszcze ktoś jakieś foty to dorzućcie :wink: . Latały głównie szybowce i rakietoplany, choć i klubowa cessna się znalazła :wink: . Wieczu z pelikanem. Również z pelikanem znajomy sprzedawca ze sklepu modelarskiego(zawsze skory do pomocy :wink: ) Przygotowanie do startu- Start- I po udanym locie- Niestety nie obeszło się bez kraksy,model Gordona nie wiadomo z jakich przyczyn tuż po starcie wykonał parę niekontrolowanych ewolucji po czym wrócił do matki ziemi. Jeszcze cały- Po przyziemieniu- Ocena uszkodzeń- I to tyle z mojej strony :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 http://picasaweb.google.com/wieczmar92/ZakonczenieSezonuSmietnikPychowice11112007/ Fotki z mojego aparatu Pozdrawiam I oczywiscie film Relaxa (nowa wersja S8E/P, 2 z koleji opracowana przez Lukasza P:P Wczesniej Relax 2) Duzo smiechu bylo ale jak wyszedl z wyrzutni to podziw http://pl.youtube.com/watch?v=jxIjSZw6O-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Mlko..JAkim aparatem robiles foty bo o 2 zdjecie wrecz niesamowite. Kto zna ten rejon to wie czemu. Wszak Sanktuarium jest w lini prostej o jakies 3-4 km od tamtego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam,to cud ,niestety bylem juz troche po godz.13.00 tak ze troche minelo,allle,sie latalo,przy akompaniecie sniegu,a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Aparat to Nikon D80(taty) obiektyw VR 70:300mm :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.