model2002 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Witajcie! Mój model akrobacyjny "Moskit" z depronu 6 mm. Rozpiętość 880 mm, długość 880 mm, silnik AXI 2208/34, śmigło GWS 10x4,7",regulator Tower Pro 15 A, serwa 3xHS 55, odbiornik Hitec Feather FM 4 kanały. Waga bez akumulatora 260 g. Kręci pełną akrobacje. Czas lotu z akumulatorem Fully Max 1700 mAh około 12 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 witam jesli mnie pan pamięta tez latam za krywalanach takim czarnym szokiem wizadr 1 piekny model bardzo estetycznie zrobioty w przeciwienstwie do mego ja mam juz nowy blade epp jak mozna wiedziec to z kąd wizął pan plany do tego shocka ?? :wink: :mrgreen: :shock: pozdro jak ma pan te p[lany na kompie to prosze pzesyłac pod Grzechotnik124@wp.pl Pozdro Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 No tego ptaszka jeszcze nie widzialem.Czy konstrukcja jest sztywna-bo wyglada na wiotka.Modele z przestrzennym kadlubem sa sztywniejsze i nie zachowuja sie w powietrzu jak galareta.Brawo Mieciu czekam na nastepne prezentacje.Pozdrawiam Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model2002 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witajcie! Model jest sztywny. Wszystkie łączenia depronu wzmocnione są żywicą epoksydową, skrzydła usztywnione listwami węglowymi i zastrzałami, no i depron 6 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.