pa0l0 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Lot samolotem Easy Star z kamerą HK HD Wing. O czasie 12:15 silny wiatr spowodował wysunięcie się skrzydła i jego przekrzywienie co doprowadziło do korkociągu i kreta. Od tego czasu skrzydła w Easy star mam zczepiane ze sobą na rzepa. http://www.youtube.com/watch?v=um3ffuI1D-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ciekawy jestem co zostało z tego samolotu po spadaniu pionowo dół z około 200m Może jakieś zdjęcia masz po kraksie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa0l0 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 No niestety nie mam zdjęć, ale w sumie niewiele się stało. Pękł ogon i trzymał się na rurkach od popychaczy i skrzywił się dziób. Doszło terz trochę pęknięć. Ogon łatwo skleiłem a dziób zanurzyłem we wrzątku, przez co się wyprostował. Potem trochę por uhu i gorącego kleju i naprawione. Wydaje mi się że to było okło 100m nie 200 ale możemy tylko szacować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi