Wojciech Hatowski Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam Serdecznie Trochę stary gość czyli Ja - Wojtuś po trzydziestu latach abstynencji modelarskiej postanowił wrócić do modelarstwa. Niestety jestem z czasów aparatur Pilot 2, Supranar i innych Signal-i a przeglądając dziś ofertę internetową i postęp jaki dokonał się w modelarstwie bez pomocy obecnych na tym forum koleżanek i kolegów myślę, że nie jestem w stanie opanować tematu. Aktualnie próbuję złozyć szybowiec EasyGlider PRO oraz zakupiłem model Samolot zdalnie sterowany, R.E.P typ N, styrodur o którym jest założony wątek. Uprzejmie proszę o przyjęcie w poczet użytkowników forum Dziękuję bardzo Wojtuś z Piły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam imiennika na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyrekto Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 widzę że nie tylko ja tu "dziadkuję" ,same dobre roczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi