ADI13PL13 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam, posiadam samochód Gs Xut z silnikiem spalinowym, chciałbym go zmienić na elektryka brushless, nie mam kompletnie pojęcia "co z czym" jeśli chodzi o elektryczne modele ani co kupić i jak dopasować do modelu, oraz jak zamontować, najłatwiej byłoby mi kupować z strony hobbyking.com wszelkie rady mile widziane z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A zastanawiałeś się nad kosztami? Przy skali 1/8 nie będzie to tania sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI13PL13 Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 no, po dłuższym zastanowieniu porostu kupie nowy model a ten zostawię jak jest, albo sprzedam zależy za ile się uda. Mam natomiast pytanie odnośnie skali 1/8 acme werewolf, wiecie może, jaka bateria może tam wejść? tzn czy np lipo 5s nie spali mi układu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi