tomekRC Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam serdecznie wszystkich modelarzy . Jestem początkującym modelarzem mam 15 lat . Mieszkam w mieście WŁOSZCZOWA chyba wszyscy znają ... Modelarstwo zacząłem sie bawić 2 miechy temu . Już mam nadajnik HITEC OPTIC 6 ładowarkę li pol , regulator napięcia 18A , odbiornik JETI rex 5 plus . Mam swoja modelarnie garaż 3 na 6 18 m kwadratowych dodam zdjęcia zobaczycie jak sie urządziłem... Bardzo proszę o wskazówki odnośnie modelarstwa ... pozdrawiam wszystkich modelarzy :] moderatorów , administratorów i wszystkich którzy pełnią jakaś funkcje w FORUM ;] . Jest to dla mnie tzw. żółto dzioba - naprawdę wielka encyklopedia wiedzy jeszcze raz pozdrawiam ;] :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.