1glider Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum. Modelarstwem zajmuję się o wielu lat. Zaczynałem od modeli na uwięzi. Aktualnie prowadzę sklep modelarski. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam! Zarazem uprzejmie proszę o zapoznanie się z regulaminem naszego forum i zastosowanie się do jego zasad, szczególnie w kwestii avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1glider Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Przepraszam. Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Teraz elegancka fotka np. z modelem i będzie jeszcze ładniej. Zadowolenia i przyjemności życzę w przebywaniu w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1glider Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 zy z moim kontem nadal jest coś nie tak, że nie mogę nic napisać? pozdrawiam Wacław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi