radek872 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 3D na bardzo wysokim poziomie http://pl.youtube.com/watch?v=vSHSn5uIuXc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 na wysokim ?? no wyższego poziomu puki co nie ma , Bruckmann jest numerem jeden w europe , a i w Tucson 2007 dokopał amerykanom zajmując pierwsze miejsce we FREESTYLE a gość ma jak się nie myle 15 lat , nie mam pojęcia kiedy zdążył się tego wszystkiego nauczyć , właśnie takich filmów chcemy tu jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Gernot Bruckmann - i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Teraz nie będe mógł spać przez ten film heh ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achim Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 To wygląda jak depronek 150g . A co sądzicie o lądowaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 prawdziwy majstersztyk, nie wyobrażam sobie latac tak duzym i drogim modelem w 3D,, wolalbym zeby stał w pokoju jako ozdoba...a rozbic cos takiego to.....ehhh, straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A co sądzicie o lądowaniu ? zwykłe Harrier landing;) ErAsSo, to trzeba latać tak żeby nie rozbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 nie wiem czy dobrze widziałem :shock: ale Gernot Bruckmann lata na POLSKIM śmigle od Grzegorza Bieli :jupi: (takie harakterystyczne białe z czeronymi końcówkami) teraz juz wiece w czym siła drzemie . Oczywiście w umiejętnościach również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Czego wymagacie od chlopaka (Gernota). Nie chodzi do szkoly, podobno jak konczy lot zawodniczy gigantem to wychodzi na zaplecze i wyciaga deprona. Caly czas lata modelami i to juz od ladnych paru lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Taknaprawde cos takiego jest w stanie wykonac wiekszosc lataczy 3D w Pl tylko najwiekszy problem zeby wszystko odbywało sie tak nisko hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 A ja chciałbym choć troche umieć panować nad akrobacją modelu tak jak ten gostek http://pl.youtube.com/watch?v=S75CnhPCWsY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Tak to panuje mój kolega który 2 lata z hakiem lata modelami depron to inne latanie niz spalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.