krzysztof6622 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam mam jeszcze ptyanko co do podłaczenia modułu FrSKY2,4 ghz do apki 2.4ghz w niej padł prawdopodobnie moduł nadawczy , znalazłem podłaczenie do Turnigy 9x , moze ktos zakładał do innej apki prosze o pomoc w celu lokalizacji podłaczenia. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Napisałeś to tak chaotycznie że nie kumam o co ci chodzi w twoim poście .Może napisz jaką posiadasz aparaturę i jaki moduł chcesz ,podłączyć czy to DIY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6622 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 chaotycznie tak modele rozbite juz przywykłm ale nadajnik padła iperwszy raz .... A wiec jes to prosta i tania Aparatura LANYU 6CH 2.4GHz - Mode 2 tak na poczatek ...a moduł to ten http://www.rctrax.pl/product/Modul-FrSky-V8HT-2-4GHz-DIY/?id=2150 da rade go zamontowac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Musisz w swoim radiu znaleść przewody od PPM i to właśnie w nie trzeba się wlutować modułem diy ,cała operacja polega na przylutowaniu trzech przewodów, zobacz gdzie jest obecnie podłączony moduł w radyjku i tam masz się podłączyć-moduł frsky czerwony (+) czarny(-) żółty ( PPM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6622 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 hm a moze byc bez sygnału PPM nadajnik....maduł nadawczy jest wlutowany na siedem pinów. pewnie nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 poszukaj na necie jest opisane owe lutowanie może nie do twojej apki ale do tgy 9x ale myśle że sie możesz wzorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6622 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 tak jest kilka przeczytałem , ale dzien od nocy ...a czy na PPM jest jakas wartosc napiecia bo cos mi jedna szczieszka na płycie, kazda nadajnik ma ten sygnał PPM ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zachęcam do poczytania -http://www.modelarstwo.net/index.php?tyt=36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof6622 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi