qba Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Samsung Avila mały poręczny zasięg najlepszy z telefonów które są u mnie w domu. Bateria po dwóch latach trzyma 2 tygodnie czasem 15-16 dni, telefon pływał , latał z tym ze pływał dosłownie, jest nie do zdarcia jedyna wada brak wifi 80 zł i kupiłem dotykowy, wbrew sobie trochę ale telefon wygląda jak z salonu. Zobaczymy ile ze mną wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Mam Avile ( nie jako główny telefon )..bateria niby długo trzyma, ładne to jak na taką cene i przeżył dużo upadków. Zabójca prędkości to to nie jest ale jak za tą cenę to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGJ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A może taki : http://www.youtube.com/watch?v=yhv7qmo63D4&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 znając moje szczęści do telefonów to pewnie bym mi uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi