capa Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 witam , jupilem nowy heli hurricane 550 , zna ktos ten model? mam spalinowke caliber5, i zachcialo mi sie elektryka n ni ewiem jakie serwa zamontowc mam zamontowac a caliber 5 mam JR DS821 czy tu tez takie beda ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To jeszcze zależy od stylu latania. To h550 będą pasowały każde serwa klasy 30, czyli np es539 (tanie a dobre). Do latania 3d warto coś szybszego wstawić, ale ze względu na małą masę helika nie trzeba spełniać aż tak wysokich wymagań jak przy calibrze5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes1970 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mam huricana ale kupiłem orginalnie z serwami u laurenta do tej pory nie mam zadnych kłopotów na początku tylko rozwaliłem teilboom ale wymieniłem i jest ok jest to dobra tania konstrukcja jak miałbym wybierać t-rexa to wolałbym huricana zresztą 2 razy większy stabilniejszy budzi respekt cieszy mnie że wielu modelarzy lata huricanami już w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 serwa powinny byc cyfrowe.. Hurricane dziala w systemie CCPM ... przy analogowych bedzie problem z wypoziomowaniem tarczy w calym zakresie skoku.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie chwaląc się byłem chyba pierwszy w Polsce który miał hurricana ale to nie ważne na pewno pierwszy, który opisał wrażenia na jego temat zapraszam do lektury. http://www.epheli.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=5954&highlight= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.