KRY3 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 to ja odpowiem co do bindowania - mam solo pro i wymieniałem już całą płytkę elektroniki więc i bindowanie mnie nie ominęło:-) w aparaturze (nadajniku) przyciskasz/wciskasz lewy drążek w dół, trzymając wciśnięty zał. zasilanie i trzymasz aż pojawi się na wyświetlaczu --- . Następnie podłączasz zasilanie do heli i po paru sekundach powinno się zbindować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kolego Twoja odpowiedź bardzo mnie ucieszyła :-) dziekuje bardzo :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerard Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 niestety nie mialem szansy go wypróbowac .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerard Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 niestety oblot nieudany ... statecznik rozwalony ... i co teraz ? ehhhhhh ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 zrobić statecznik i dalej latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 widze Gerard ze nie bardzo Ci poszło z oblotem? tak jak Bartek napisał. zrobić statecznik i dalej w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Gerard. Ja tak patrzę na te zdjęcia modelu to nie warto go sprzedawać za te pieniążki. Model w sumie nowy. Proponuje klej UHU POR lub żywica 5 min najlepiej. Wzmocnij ewentualnie węglowym albo matą. Wytapatalkowane z GALAXY ACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi