tikicaca Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam prośbe pytanie, czy zna ktoś sklep w Warszawie, gdzie można dostać szpachle natryskowa w sprayu?? Pytałem sie w kilku już i nie mieli dziękuje za wszelką pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Sprobuj na Radzyminskiej na przeciwko Zakladow Tluszczowych 2 sklepy z lakierami samochodowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Pracowałem trochę jako lakiernik samochodowy i powiem ci, że nie polecam tych wynalazków w sprayu... Warstwa jest dużo cieńsza, bardzo słabo kryje nierównosci tak że trzeba poprawiać czasami nawet po 3 razy i co gorsza bardzo słaba przyczepnośc do podłoża nawet na idealnie odtłuszczonej zmatowanej powierzchni (paznokciem zdrapiesz jak sie uprzesz) co gorsza jest to bardzo miekkie. Z pistoletu lakierujesz raz i zapominasz o temacie, no chyba że brak dostepu do sprężarki i pistoletu to pozostaje spray... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.