dorod Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witam Mam plan zakupić silnik żarowy ASP S75 A. Mam pytanie, ile ten silnik pali, lub po prostu zbiornik o jakiej pojemności zastosować (Model do jakiego będzie włożony to edge 540 1500mm). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 silnik zapewne spali tyle ile mu dasz spalić...ni mnij ni więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam po prostu zbiornik o jakiej pojemności zastosować (Model do jakiego będzie włożony to edge 540 1500mm). pozdrawiam Stawiam na 300 ml - kto da więcej ?? a spali tyle co napisał Paweł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dorod chyba pytał ile "pali" a nie ile "spali". Tak dużego silnika nie miałem ale w dolnopłatach z silnikiem .40 i .46 mam zbiorniki 300ml więc do .75 włożyłbym 400ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Więc powtórzę raz jeszcze pali tyle ile mu się naleje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Więc powtórzę raz jeszcze pali tyle ile mu się naleje... a to ciekawe.Ja do swojego nalałem 300ml, stoi już dwa miesiące i nic jeszcze nie spalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Może popsuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 może o kurna ale się uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 To jak byś chciał kupić psa i pytał - a ile ten pies zje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 a słyszałeś o czymś takim ...licz ok. 4 cm/ccm/min... ( ) ...na pełnym gazie a z tymi psami to chyba nie najlepszy przykład bo raczej o to nie zapytamale kupując samochód na pewno spytam o spalanie chyba że chodzi o to że dorod nie napisał /min, /h, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 350- 400ml takie zbiorniki się montuje do tej pojemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja mam taki silnik i mogę ci powiedzieć że pali tyle co napisał Paweł Praus a tak poważniej to jakieś 100ml starcza na jakieś 5-10 minut lotu ale przy spokojnym lataniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorod Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 a słyszałeś o czymś takim a z tymi psami to chyba nie najlepszy przykład bo raczej o to nie zapytam ale kupując samochód na pewno spytam o spalanie chyba że chodzi o to że dorod nie napisał /min, /h, właśnie o to mi chodziło, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi