Jasko2423 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 witam. Od niedawna nabylem nowego hk500 po dwuch lotach na apce chyba futaba czy jakos tak.ja zakupilem sobie turnigy 9x i troszeczke sie motam z jej instalacja?Przygode z heli zaczolem od niedawna. wszystko co jest ja yutube itp to po ang. a ja za bardzo nie kumam na bierzaco z glsem w filmikach. Prosze o pomoc jak ja mam tą aparaurke ustawic , takie jakies info ogolne do uruchomienia i pocwiczenia jakiegos zawisu itp. na symulatorku na pc daje rade latac juz do gory płozamy ale wiadomo to tylko symu. prosze o porady. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodziek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam Poszukaj na YouTube filmików pod haslem: Warsztaty Strefa Hobby. Jest chyba 8 części w formie tutoruali. Dotyczą co prawda 450 ale analogicznie możesz krok po kroku powalczyć ze swoim sprzętem. Np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Warsztaty sa okpomogly mi z configiem.no i latalem dzisiaj ale wpadlem w panike i walnolem w slupek.wirnik wytrzymaly mialem tez lopaty zapasowe ale jedno ciegno mi wcielo od kąta lotek. jest jakies polski sklep z czesciami. a jak nie to hk.com mi zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 O ile się nie mylę HK500 jest kompatybilny z częściami alzrc i tarot .Jeśli tak to części po taniości masz w PL : rcmaniak.pl , rcforever.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasko2423 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 jednak musze zakupic wiecej czeswi wiec chyba na hk.com zostaje. przy podnoszeniu troche ogonem ciepie na boki ale jak sie juz oderwie od ziemi jest ok.za duzy stres na heli jest jak dla mnie hehe i w mala panike wpadlem noi ciasno bylo.podobno ze z ogonem to wina paska za bardzo naciagniety czy jakos tak zebadki musze kupic płozy snapy i pare szczeg. na hk wyszlomi niecale 120zl i zapas sobie dozuce jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi