modelpiotrek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam serdecznie Pilnie poszukuję tego profilu moze ktos dysponuje ? format obojetny może byc do programu profili lub cokolwiek potrzebuję go do statecznika poziomego pozdrawiam Piotrek modelpiotrek@poczta.onet.pl
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jaja sobie robisz :rotfl: ? CRD to Co Reka Dala, jak pytasz goscia co ma za profil na skrzydle a on nie wie bo ot tak sobie narysowal to mowi 'A tu jest CRD XXX/L12' :lol2:
modelpiotrek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hej Czy sobie jaja robie hmmm może:D Dostałem swego czasu katalog Słowackiej firmy produkującej elementy i całe modele wolnolatające wykorzystałem parę rzeczy z ich katalogu (wymiary skrzydeł,profile do skrzydeł itd) pozostały mi stateczniki ale patrzę zastosowany profil CRD 921:D nawet mi przez myśl nie przeszło ze to co ręka ... szybkie przeszukiwanie posiadanych zasobów cholewcia nie ma nic hmmm ciekawe:) pozostaje forum pytanie i nic hehehehehehe pozniej nad ranem zatrybiłem ależ się uśmiałem wierz mi pozdrawiam serdecznie Piotrek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.