modelpiotrek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Witam serdecznie Pilnie poszukuję tego profilu moze ktos dysponuje ? format obojetny może byc do programu profili lub cokolwiek potrzebuję go do statecznika poziomego pozdrawiam Piotrek modelpiotrek@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jaja sobie robisz :rotfl: ? CRD to Co Reka Dala, jak pytasz goscia co ma za profil na skrzydle a on nie wie bo ot tak sobie narysowal to mowi 'A tu jest CRD XXX/L12' :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hej Czy sobie jaja robie hmmm może:D Dostałem swego czasu katalog Słowackiej firmy produkującej elementy i całe modele wolnolatające wykorzystałem parę rzeczy z ich katalogu (wymiary skrzydeł,profile do skrzydeł itd) pozostały mi stateczniki ale patrzę zastosowany profil CRD 921:D nawet mi przez myśl nie przeszło ze to co ręka ... szybkie przeszukiwanie posiadanych zasobów cholewcia nie ma nic hmmm ciekawe:) pozostaje forum pytanie i nic hehehehehehe pozniej nad ranem zatrybiłem ależ się uśmiałem wierz mi pozdrawiam serdecznie Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.