Szelbi Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 WITAM Dostałem wicherka rok temu i po wielu kretobiciach zdecydowałem się na przerobienie połowy kadłubaoraz zmienie silnika z 3,5 mvvs na 6,6 mvvsczy to opłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 no no 3,5 na 6,5 troche waga mu wzrośnie trzeba bedzie doważać i tu znów waga rośnie a co za tym idzie obiążenie poweirzchni nośnej. I w ten oto sposób możesz popsuć właściowości lotne wicherka i mieć cegiełke . Pisze tylko teoretycznie być może dla poczciwego wiecherka to żadna zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 mam zamiar zrobici nowe skrzydła o rozpientości 2m mo kadłup jest dłuszy o 10 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja w moim wicherku miałem właśnie mvvsa 6,5cm i latał na nim doskonale, bynajmniej ja lubię zapas mocy :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 na jakim zbiorniku latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Z tego co pamiętam to chyba był to zbiornik 300-350mll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.