tomekRC Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 witam mam wielka prośbę jestem nie pełnoletni nie mam konta bankowego a chwiałbym zamówić w sklepie United hobby czy ktoś z modelarzy był by tak dobry zamówił by mi. Ja wysłał bym pieniądze na jego konto . Może ktoś z modelarzy chce sie dołączyć do przesyłki?? pozdrawiam
Marcinmb Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 ja mam 14 lat i zmówiłem w unitedhobbies.com ... :mrgreen: idz do banku,zapytaj o kontoz którego mozna wysyłac pieniadze za granice za darmo a potem o obcje dal nieletnich...wtedy zakałdaja ci kontoz limitem wypłaty na jeden dzien podpisuje to rodzic ze sie zgadza i akrta jest twoja...jest to karta pre-paid(ja mam Bank Zachodni WBK bo był najtanszy i najlepsze miał warunki)konto jest darmowe no i wplacasz na nie odpowiednia ileosc kasy jaka chcesz wydac i podajesz nr karty podczs zamawiania i tylko czekasz na przesyłke
tomekRC Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Opublikowano 24 Listopada 2007 dzięki . ;p ale nie wiem czy dam rade tam wszystko wypełnić i wszystko dobrze wpłacić ;/
tomekRC Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Opublikowano 24 Listopada 2007 co racja to racja ...;p ale jeśli ktoś chciałby podzielić sie wiedza bardzo proszę ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.