tomekRC Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 witam mam wielka prośbę jestem nie pełnoletni nie mam konta bankowego a chwiałbym zamówić w sklepie United hobby czy ktoś z modelarzy był by tak dobry zamówił by mi. Ja wysłał bym pieniądze na jego konto . Może ktoś z modelarzy chce sie dołączyć do przesyłki?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 ja mam 14 lat i zmówiłem w unitedhobbies.com ... :mrgreen: idz do banku,zapytaj o kontoz którego mozna wysyłac pieniadze za granice za darmo a potem o obcje dal nieletnich...wtedy zakałdaja ci kontoz limitem wypłaty na jeden dzien podpisuje to rodzic ze sie zgadza i akrta jest twoja...jest to karta pre-paid(ja mam Bank Zachodni WBK bo był najtanszy i najlepsze miał warunki)konto jest darmowe no i wplacasz na nie odpowiednia ileosc kasy jaka chcesz wydac i podajesz nr karty podczs zamawiania i tylko czekasz na przesyłke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 dzięki . ;p ale nie wiem czy dam rade tam wszystko wypełnić i wszystko dobrze wpłacić ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 trzeba sobie radzić w zyciu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 co racja to racja ...;p ale jeśli ktoś chciałby podzielić sie wiedza bardzo proszę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.