Szelbi Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 potrzebuje pomocy w doborze silnika do Akorbata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 musisz podac przynajmniej mase i rozpiętosc tego akrobata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Szelbi zastanów się trochę przed napisaniem posta jeżeli rzeczywiście potrzebujesz pomocy. Takie posty jak Twój większość ludzi olewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 popieram :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 model typu ....... o rozpiętości ...... i dłógości ........... i o masie ....... po winien mieć silnik ............ proste co nie :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 model typu ....... o rozpiętości ...... i dłógości ........... i o masie ....... po winien mieć silnik ............ proste co nie :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: chyba powinienes nauczyc sie do czego służy przycisk edytuj miejmy nadzieje ze kolega(autor) jutro cos napisze nt. swojego modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 to było do mnie czy do szelbiego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 pierwsza częsc do Ciebie, --------------------------- następna do autora, moze powinienem jeszcze ---------------------liniami oddzielac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 rozpientosić 150 cm masa około2-3kg dostałem go z silnikiem 10 ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Drodzy ludkowie ,ja rozumiem że macie po naście latek ale nawet to nie zwalnia was od zerknięcia do słownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 IMO ten silnik w zupełności starczy do tekiego modelu... ja jeśli nareperuje mój silnik to zrobie trenerka a następnie Extre 300s lub 330s bo az takich duzych różnic nie ma(tak mnie zauroczył ten samolot)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 W zupełność wystarczał gdysz zanim go dostałem to latał na 10cmm i na luzie ciongnioł go,latał jak szalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 to w takim razie, po co założyłeś ten temat, skoro miałeś już silnik na którym ten model latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 taka faza (no właśnie) jak napisałeś że W zupełność wystarczał gdysz zanim go dostałem to latał na 10cmm i na luzie ciongnioł go,latał jak szalony. po co szukasz innego ????????????????????????? :devil: :devil: :devil: :devil: :shock: :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Bo go już nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 To kup taki sam i juz nie pisz bzdurnych postow :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Stary silnik to rusek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 To kup inny o takiej samej pojemności. W ogóle nie myślisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 hahahahaha ale masz problemy życiowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 hahahahaha ale masz problemy życiowe no wrecz uwielbiam spam, czemu juz nie porzucic tego tematu w niepamięc... Szelbi, kup silnik 10 ccm i model bedzie smigal(wiem ze to nie jest mała kasa, ale warto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.