Skocz do zawartości

Akrobat

Szelbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szelbi zastanów się trochę przed napisaniem posta jeżeli rzeczywiście potrzebujesz pomocy. Takie posty jak Twój większość ludzi olewa.

Opublikowano

model typu ....... o rozpiętości ...... i dłógości ........... i o masie ....... po winien mieć silnik ............

proste co nie :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Opublikowano
model typu ....... o rozpiętości ...... i dłógości ........... i o masie ....... po winien mieć silnik ............

proste co nie :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

chyba powinienes nauczyc sie do czego służy przycisk edytuj :P

miejmy nadzieje ze kolega(autor) jutro cos napisze nt. swojego modelu...

Opublikowano

pierwsza częsc do Ciebie,

---------------------------

następna do autora, moze powinienem jeszcze ---------------------liniami oddzielac...

Opublikowano

IMO ten silnik w zupełności starczy do tekiego modelu...

ja jeśli nareperuje mój silnik to zrobie trenerka a następnie Extre 300s lub 330s bo az takich duzych różnic nie ma(tak mnie zauroczył ten samolot)...

Opublikowano

taka faza (no właśnie) jak napisałeś że

W zupełność wystarczał gdysz zanim go dostałem to latał na 10cmm i na luzie ciongnioł go,latał jak szalony.

po co szukasz innego ????????????????????????? :devil: :devil: :devil: :devil: :shock: :shock: :shock: :shock: :P:P

Opublikowano
hahahahaha ale masz problemy życiowe

no wrecz uwielbiam spam, czemu juz nie porzucic tego tematu w niepamięc...

Szelbi, kup silnik 10 ccm i model bedzie smigal(wiem ze to nie jest mała kasa, ale warto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.