szymon_ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witajcie Od dawna zastanawiałem się nad założeniem klanu do gry War Thunder. Wiem, że przynajmniej kilka osób z forum w to gra. Proponowałem już wcześniej coś w tym rodzaju. Założyłem forum: www.warthunderpfmrc.4um.pl Na razie puste, ale jeżeli znajdą się chętni do wspólnej zabawy to na pewno będzie ciekawie Wszystkich grających modelarzy zapraszam do rejestracji na forum i do wspólnej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 No na razie w klanie jest nas dwóch i dobrze by było gdyby się ktoś jeszcze dołączył Rejestrować się na forum i no...ten..."Choks Away!" Po ostatniej aktualizacji gra się dużo lepiej. A co najważniejsze: można grać ze znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Może dzisiaj zainstaluje sobie i jak coś to będzie nas już trzech :-) Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Bardzo fajnie. Razem gra się przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Laika też przyjmiecie? Dopiero wczoraj zainstalowałem grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Mi dzis idzie aktualizacja, zainstalowane mam od 20 maja 2012 i zagralem moze ze 2 razy. Moze tym razem sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Dawajcie rejestrujcie się na forum i będziemy się umawiać na wspólne latanie "kombatami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja zaraz kończę ściąganie! Jupi! Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jutro ściągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja już pogrywam od dwóch dni, ale na klan nie jestem jeszcze gotowy bo "lamie".Poza tym muszę znaleźć myszkę:lol:Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja też "lamię" i tym się nie przejmuj. Ważna jest dobra zabawa a nie "staty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Dajcie nicki z gry. Mój taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Zobacz na regulamin forum. W zapisie o nickach wszystko wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 wiatrak - nie znajduje maslo1 - znalazlem szymek-98-pl nie znajduje Gdzież tam mnie , staremu prykowi pchać się do tak szacownej dwuosobowej eskadry, chciałem tylko polatać wspólnie, dodać do "friendów", ale skoro podanie nicka stanowi problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatrak Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dziwne... Powinieneś nas znaleźć po takich nickach jak podałeś. Myślałem że to oczywiste. O, wiem! Jest takie dziwne coś co trzeba dodać przed nickiem. Bodajże tak to ma wyglądać: KPM_nick Szymek musiał mi tłumaczyć pół godziny, że nick trzeba pozmieniać na taki Ja sam się nie znam za bardzo, więc za wiele pomóc nie mogę, ale to powinno chyba rozwiązać problem. Przepraszam za niewyjaśnienie. Sam nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Bo to tag Taki nasz klanowy znak rozpoznawalny. Nie ma problemu z podanie nicku i się proszę nie obrażać To nie nasza wina, że mamy tylko 3 osoby. Zachęcam do założenia konta na forum. Tam są też informacje o teamspeaku. Można pogadać i razem polatać. Nikt tu nie gra nałogowo, ale jak już coś z tego wyjdzie to systematycznie będziemy walczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 niech mi ktoś wytłumaczy, zainstalowałem klikam graj... i wyskakuje błąd karty graficznej że czegoś tam coś tam nie obsługuje. Czy to ma aż takie wymagania? GTA3, Mafia idą a to za cholerę... nawet na najniższych ustawieniach jakieś shadery w wersji 3.0 nie są obsługiwane.... o co tu chodzi kurde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 gta3 jest z 2002 roku.... jak Twoja karta też, to marne szanse. Moze przyznaj sie co to za karta graf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 jakieś zintegrowane gówno z Sony Vaio... Menedżer -> k. graficzne-> Intel graphics media accelerator 3150... 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi