jacekz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Forum przeglądam od jakiegoś już czasu. Rejestracja dzisiaj. Mam nadzieję na zdobycie nowej wiedzy i na dobrą zabawę oczywiście. Lotnictwo, to duże w skali 1:1, to grubo ponad połowa mojego życia, a że teraz mam sporo wolnego czasu więc czas na nową przygodę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam na Forum. Przeczytaj regulamin i dostosuj się do niego. " 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna." nie obraź się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam na Forum. Przeczytaj regulamin i dostosuj się do niego. " 2. Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna." nie obraź się. A dzięki, dzięki.. ))... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi