RobertK Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam hmm może powiesz nam więcej o tej kraksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Błąd w sztuce to jest napewno, ale w związku z twoim postem... brak jakiegokolwiek opisu :evil:. Na przyszłość wykaż się trochę twórczością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam hmm może powiesz nam więcej o tej kraksie Witam mucha93 no coz ,kreciłem beczki na bardzo małej wysokosci i dosc duzej predkosci zrobiłem dwie i pol ,kolega miał to filmowac...niestety model wyszedł z kadru :cry: Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 O kurde mać Czy są jakieś straty oprócz płatowca? Mam nadzięję, że nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A silniczek chociaż cały bo szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Czy są jakieś straty oprócz płatowca? Mam nadzięję, że nie... Na szczęście,w tej kraksie ucierpiał jedynie płatowiec... :cry: Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A silniczek chociaż cały bo szkoda Silnik "połkną "troszkę matki ziemi ;D , więc musiał byc starannie oczyszczony... Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.