bi0ly Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam jestem szczęśliwym nabywcą Montany 1800. Mam cały zestaw gotowy do lotu. Jedyne czego potrzebuje to akumulator i tu się pojawia problem bo nie wiem jaki. Rozpiętość 1800cm Długość 1016cm Waga bez akumulatorów 1300g silnik: 550 Proszę o jakieś propozycje. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Z tego co wywnioskowałem masz silnik szczotkowy? Może wymień go na jakiegoś inrunnera? Co do akumlatora to może jakis lipol Np. Dualsky 1600-2200 mAh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Najlepiej jest tak dobrać pakiet aby wyważał model. Włóż na miejsce pakietu jakiś ciężarek i sprawdz SC, póżniej kupujesz pakiet o odpowiedniej wadze. Przy silniku szczotkowym masz dosyć ograniczony wybór, na Lipo 2s może się grzać silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi