Mychu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam ! Jak dotąd gasiłem silnik trymerem lecz nieustanne przywracanie trymera do punktu 0 zaczęło być uciążliwe... Wiem że w innych apkach jest możliwe kontrolowanie zapłonu z przelącznika, niestety nie doszukałem się tego w instrukcji stąd rodzi sie pytanie jak ustawić wyłącznik zapłonu w Turnigy 9x ? (silnika żarowego) Z góry dzięki ! Pozdrawiam
michal0051 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja to zrobiłem za pomocą fukcji IDLEDOWN tyle że trzeba gazem zjechać na dół i dopiero gasic.
galaxy Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 w opcjach 5 od góry masz [THR HOLD] ustaw na ACT i HOD POS: na np -030% i już pod przełącznikiem lewym górnym gdzie jest thr. cut masz gaszenie
Mychu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 w opcjach 5 od góry masz [THR HOLD] ustaw na ACT i HOD POS: na np -030% i już pod przełącznikiem lewym górnym gdzie jest thr. cut masz gaszenie Też już o tym myślalem tyle że mi ten przycisk daje gaz na full a nie odejmuje ;/ Niezależnie 50/-30 caly czas dodaje gazu...
galaxy Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 to nie wiem co tam masz poustawiane , u mnie działa bez problemu czy w elektryku czy w żarówce moge zgasić w każdej chwili motor .
Rekomendowane odpowiedzi