Wiesiek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mx-16 HoTT miesci sie w 800zl,bierz bo jak sie promocja u Staufenbiela skonczy bedziesz zalowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 U Staufenbiela 199 euro czyli 800 zł za sam nadajnik, komplet 269 euro czyli 1080 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 U Staufenbiela 199 euro czyli 800 zł za sam nadajnik, komplet 269 euro czyli 1080 zł. Na jednym odbiorniku i tak sie nie skonczy,czyli bedzie ponad 1080zl.Zostaje Turnigy,bedziesz mial nadajnik i garsc odbiornikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przepraszam Wojcio - nie wiedziałem o tym ! To już w ogóle nie ma o czym mówić ani się nad czym zastanawiać. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dzięki za wszystkie porady. Zdecydowałem się wreszcie na Graupnera MX 12. Przesyłka z Cyber-fly w drodze. Dziś odbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No i brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodny Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja przez jakiś czas używałem SANWĘ RDS 8000 i pracowała bez zarzutów, teraz ponoć jest promocja na te nadajniki. Witam Czy masz instrukcję po polsku do tej apki, bardzo proszę o pomoc - w angielskim nie jestem za dobry mail do pracy - tutaj jestem dłużej niż w domu microshipyard@gmail.com pozdrawiam rodny Witam chodzi mi o sanwa RDS 8000 rodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi