CoolSky Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam wszystkich! Mam na imię Dominik i jestem z Krakowa. W modelarstwo bawię się od kilku lat. Na swoim koncie mam "parę" modeli ulotnionych, i tyleż samo ubitych. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witaj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam na forum. Coraz więcej tutaj modelarzy z Krakowa ,i dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckylong Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam na forum jeszcze jednego modelarza z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Poszerza się znacząco grono modelarzy z grodu Kraka i bardzo fajnie! Witaj w naszym klubie ludzi modelarsko zakręconych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witaj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 cześć miłego postowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_RC Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.