magnum_krak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam serdecznie wszystkich. Od jakiegoś czasu bawię sie multiwirnikowcami na sterowniku NAZY. Niedawno zakupiłem sobie do NAZY moduł GPS. I tu własnie jest moje pytanie - czy ktoś z Was już instalował moduł GPS w NAZIE??Na co powinienem zwrócić uwage podczas instalacji?co jest bardzo ważne a co mniej?? Na niektórych filmach widziałem ze trzeba po instalacji GPS kalibrować go (ruszać modelem w różnych kierunkach a na niektórych mówiono ze nie trzeba). Zakupiłem już nadajnik Graupnera MX12 aby mieć przełącznik 3 pozycyjny. Proszę o jakieś wskazówki - rady Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Na niektórych filmach widziałem ze trzeba po instalacji GPS kalibrować go (ruszać modelem w różnych kierunkach a na niektórych mówiono ze nie trzeba). trzeba to robić koniecznie, zarówno po podłączeniu gps jak i aktualizacji oprogramowania w nazie (obecnie najnowsza jest wersja 2.02)co do ustawienia gps to wszystko jest bardzo ładnie powiedziane w tym filmie: http://www.youtube.com/watch?v=bvsK42-Gtj0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum_krak Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam Przepraszam ze dopiero teraz odczytałem tego posta od Pana Dziękuję za rade:) Na 100% dzieki niej uda mi sie wszystko ustawic:) Dziekuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi