człowiek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zastanawiam się, jaka jest różnica między tymi dwoma odbiornikami: http://www.frsky-rc.com/ShowProducts.asp?id=82 http://www.frsky-rc.com/ShowProducts.asp?id=114 Bo tak po mojemu różnią się tylko wymiarami, wagą i oczywiście wyglądem. Pytam, bo mam kupienia D8R-II (bez plusa) za przystępną cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zdaje mi się ze coś nie tak jest z tymi linkami. Po kliknięciu w jeden i drugi pojawiają mi się dwie takie same strony z takimi samymi odbiornikami. Mam coś nie tak z przeglądarką czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Starsza wersja (bez plusa) nie ma wewnętrznego sensora napięcia. (chyba) ( oraz różni się wersją softu ?? ale tego drugiego nie jestem pewien) Raczej Tu są ukryte te 0,2g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Raczej nie, oba odbiorniki mają "Alarm warning on low voltage, poor reception, etc." i "Two external analog telemetry ports (A1&A2) and one digital data-stream port (Rx);" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 To jest towar wycofany z produkcji. ("discontinued") Czyli kupujesz leżaka magazynowego. A co do parametrów to się nie wypowiadam, jedyne co znalazłem to, że wersja plus jest ulepszoną wersją zwykłego, ale w jakim zakresie nie napisali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 D8R-II to już wycofany odbiornik. Zastapiła go wersja z plusem. W plusie jest wbudowany czujnik napięcia zasilania odbiornika. W starej tego nie było trzeba było podłączyć zewnętrzny czujnik. W plusie można zdjąć zworkę i wyłączyć wbudowany czujnik i mamy starą wersję odbiornika z 2 wejściami pomiarowymi. Przy załączonej zworce mierzy napięcie pakietu i jest dostepne tylko jedno wejście pomiarowe. Ogólnie wersja z plusem jest lepsza bo ma już pomiar napięcia i jak co można to wyłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ok, dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi