Skocz do zawartości

Odbiorniki FrSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje mi się ze coś nie tak jest z tymi linkami.

Po kliknięciu w jeden i drugi pojawiają mi się dwie takie same strony z takimi samymi odbiornikami. Mam coś nie tak z przeglądarką czy jak??

Opublikowano

Starsza wersja (bez plusa) nie ma wewnętrznego sensora napięcia. (chyba) ( oraz różni się wersją softu ?? ale tego drugiego nie jestem pewien)

Raczej Tu są ukryte te 0,2g

Opublikowano

Raczej nie, oba odbiorniki mają "Alarm warning on low voltage, poor reception, etc." i "Two external analog telemetry ports (A1&A2) and one digital data-stream port (Rx);"

Opublikowano

To jest towar wycofany z produkcji. ("discontinued")

Czyli kupujesz leżaka magazynowego.

A co do parametrów to się nie wypowiadam, jedyne co znalazłem to, że wersja plus jest ulepszoną wersją zwykłego, ale w jakim zakresie nie napisali)

Opublikowano

D8R-II to już wycofany odbiornik. Zastapiła go wersja z plusem. W plusie jest wbudowany czujnik napięcia zasilania odbiornika. W starej tego nie było trzeba było podłączyć zewnętrzny czujnik. W plusie można zdjąć zworkę i wyłączyć wbudowany czujnik i mamy starą wersję odbiornika z 2 wejściami pomiarowymi. Przy załączonej zworce mierzy napięcie pakietu i jest dostepne tylko jedno wejście pomiarowe. Ogólnie wersja z plusem jest lepsza bo ma już pomiar napięcia i jak co można to wyłączyć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.