Lubomir Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam, mam możliwość zakupu modułu dsm2 ze spektruma dx7(tego wyglądającego jak mx16). A pytanie brzmi, czy po zamontowaniu go w mojej mx16s graupnera, będzie ona działała? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Lubomir moja dobra rada najlepiej jak założysz Fr Sky ,moge podać na PW nr.tel do gościa ,który ci założy to profesjonalnie wyślesz do niego radio i po tygodniu masz 2,4 Ghz i przełącznik na 35 Mhz , gdzie odbiorniki kupujesz po 100zl nowe z zasiegiem 3,5 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubomir Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Fr Sky już mam ale na dsm2 jest ar6400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Orange jest na dsm2 jak dobrze pamiętam. Mozna kupić moduł w HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tak, na DSM2. Do tego odbiorniki na Allegro po 40zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi