Kowal Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witajcie modelarze ! Nazywam się Piotrek Kowalski, mam 28 lat, mieszkam na warszawskim Natolinie. Nie wiem kiedy pierwszy raz trafiłem do modelarni. Zaprowadził mnie tam ojciec, byłem wtedy jeszcze w podstawówce. Zaczynałem u pana Jerzego Dzięcioła, w modelarni na Natolinie, po jej zamknięciu przeniosłem się do modelarni S.M.B. Jary pod skrzydła Rafała Rajewskiego, bywam tam do chwili obecnej. Jeżeli chodzi o modele, to zaczynałem od latawców, później była nieśmiertelna Jaskółka i pierwsze zawody w Chrcynnie, model szybowca RC Leon, HLG od Dzika, gdzieś pomiędzy jakaś silnikówka, później akrobaty i mała przerwa. Po powrocie do modelarstwa ulotniłem Diablo 3D. 2-3 lata temu zacząłem zabawę ze śmigłowcami, był Raptor i T500. Zakochałem sie też w szybowcach. Ostatnio zrobiłem trochę porządków, sprzedałem część modeli, zostawiłem tylko niedawno kupionego TRexa 700 nitro i motoszybowiec Bolt 2E ze stajni Mawi Fly Models. Co będzie później, to czas pokaże, bo za jakiś czas dojdzie mi zawód ojciec :-). Zawodowo jestem pilotem i instruktorem samolotowym, doprowadziło mnie do tego modelarstwo od którego nie mogę się uwolnić.... ;-) Czego oczekuję od forum? Wiedzy, czasami jakiejś porady, poznania nowych ludzi. Pozrawiam Was serdecznie, Kowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi