dario922 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam.Mam na imie darek,mam 28 lat i jestem z Suchedniowa to takie miasteczko koło Kielc.Niedawno zdobyłem taki model Honey bee Ct i chciałbym rozpocząć z nim zabawe uprzednio prosząc o pomoc bo moja wiedza konczy się na wyjęciu z pudełka i przeczytaniu instrukcji...dalej nic nie wiem w kwestii ustawien itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witamy Darku na forum;) ja latam na HBK 4. W razie pytań związanych z ustawieniami wal śmiało:rolleyes: Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario922 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dzięki jesteś pierwszą osobą która nie zjechała mnie za ten model a nawet wyraziłeś chcęć pomocy,szczerze to chętnie bym skorzystał bo nie potrafie sie od ziemi oderwać,byłem na innych forach ale wszyscy mowią wywal to zamiast mi podpowiedzieć jak go ruszyc,podaje swój numer gg 11859500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Będę w domku to pogadamy na GG:rolleyes: odezwę się niebawem;) Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi