naki17 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja mam pytanie gdzie mozna dorwac smigla do turbiny bo obecnie staram sie wykonac silnik odrzutowy i potrzebuje wirnikow lecz nigdzie ich nie moge znalesc i nie moge znalesc tez sklepu modelarskiego we wrocławiu jak by ktos wiedzail gdzie sie znajduje prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naki17 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 aha i prosze jeszcze o linka jak wyglada ten wirnik gsw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 prosze sklep modelarski we wroclawiu.... www.modele.sklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 aha i prosze jeszcze o linka jak wyglada ten wirnik gsw http://www.airhobby.pl/index.php?cPath=32_36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ja też posiadam taka turbinke 7 łopatową z wentylatora łopatki maja duzy skłon ( chyba skok) a teraz moje pytanie: ile trzebaby bylo dać obrotów by uzyskać z tego kolo 400 gramólw ciagu ???? ile kv/v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Napęd tunelowy ciąg 0,9kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.