Corsair LZ Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dzień dobry wszystkim! Mam na imie Leszek, pochodzę z Tarnowa, gdzie jest juz niezłe "gniazdko szerszeni" . Jestem klasycznym "powracającym po latach", na zasadzie - zaintresowania własne (Jaskółki, Czyżyki, Sowy,,,) - zainteresowania synów ( samochody RC. Mistrza PL w 4 WD też sie dobiliśmy. Dlaczego to tyle kosztuje???) - zaintersowania własne. Teraz, u mnie w stanie do lotu są: Easy Glider i Sopwith Camel. Symulator nie lata, podrózuje ze mną, cudownie robi swoje - a kto wie, czemu na zielonym dalej ręce drżą??? Przecież poważnych kretów ngdy nie było. Wiedza zgromadzona na tym Forum pomogła mi niesamowicie w "miekkim lądowaniu". Czas już przestać byc tyklko obserwatorem. Może i ja w czymś pomogę? Powoli, powoli, może i ja cos wiem, czego nie wiedzą inni? Hobby to latąajce przedmioty, ale ponad 30 lat w zawodzie pozwala mi powiedzieć - jeśli kogoś fascynują morskie tematy, moge coś podpowiedzieć i pomóc, Do spotkania lotniskach!!! Leszek Zborowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi