Arturo Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Mam pytanie. Silnik G15 może byc zasilany 3 i 4 s.Czy wartosci podane przy jego specyfikacji , to są dla 4s? Interesuje mnie amperaż maks. Mam regulator 36A i pakiety 3s .Czy jak będę zasilał tylko tym 3s pakietem to A maksymalne będzie mniejsze? Pozdr. http://www.hobbyking...nner_950kv.html P.S. Jest ktoś obeznany, żeby pomóc? Czas nagli i nie wiem czy już mam szukać nowego regulatora ...:/
Arturo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Opublikowano 23 Lutego 2013 Więc poradziłem sobie sam. Zamontowałem silnik do spita ze standardowym śmigłem i gaz na maksa. Wyczerpałem cały pakiet , temp ok. i silnika i regulatora więc w góre .Na "wszelki słuczaj" zamówiłem reg 45A od turnigy i jak się zjawi zamontuję , co by śmigło większe założyć .Ciąg ze śmigłem 11x5 to ok 1.5 kg a model waży 1,1kg więc będzie czym pośmigać .A tak nawiasem , to polecam silnik.Na pakiecie 2200 20C latałem 14 min i to wcale go nie oszczędzając . Jest moc to jest frajada he he.Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi