Arturo Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Mam pytanie. Silnik G15 może byc zasilany 3 i 4 s.Czy wartosci podane przy jego specyfikacji , to są dla 4s? Interesuje mnie amperaż maks. Mam regulator 36A i pakiety 3s .Czy jak będę zasilał tylko tym 3s pakietem to A maksymalne będzie mniejsze? Pozdr. http://www.hobbyking...nner_950kv.html P.S. Jest ktoś obeznany, żeby pomóc? Czas nagli i nie wiem czy już mam szukać nowego regulatora ...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Więc poradziłem sobie sam. Zamontowałem silnik do spita ze standardowym śmigłem i gaz na maksa. Wyczerpałem cały pakiet , temp ok. i silnika i regulatora więc w góre .Na "wszelki słuczaj" zamówiłem reg 45A od turnigy i jak się zjawi zamontuję , co by śmigło większe założyć .Ciąg ze śmigłem 11x5 to ok 1.5 kg a model waży 1,1kg więc będzie czym pośmigać .A tak nawiasem , to polecam silnik.Na pakiecie 2200 20C latałem 14 min i to wcale go nie oszczędzając . Jest moc to jest frajada he he.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi