Filip. Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam. Dzisiaj mój mikro heli zaczął się dziwnie zachowywać. Kręci się w kółko i jest niesterowny. Widać to na filmie. Jest to zwykły dwuwirnikowiec 3ch na podczerwień. Wcześniej latał poprawnie. Co jest powodem takiego zachowania? Mam dostęp do części zamiennych youtu.be/xn-Vm1r0kJk Odnośnik nie działa. Należy skopiować link w pasek przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helihouse Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Siemasz, Myślę, że masz coś z wałem wewnętrznym- rozbierz helika i sprawdź czy wszystko jest dokręcone, nie ułamane ew. syf się dostał (znajomy miał to w "symie") podobnie na twoim filmiku też nim miotało jak jakimś szatanem Stwierdził, że jest krzywy a po wymianie dalej lata. P.S. jaki to microheli bo lubiłem takie zabaweczki wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dzięki Wszystko sprawdzę i dam znać. Heli to podróbka swifta - nawet łopatki i silniki pasują (wymieniałem). Firma to "fly tribe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Przepraszam za post pod postem, ale udało się! Ułamała się część zaznaczona na obrazku. Nie wiem dlaczego. Sądząc po konstrukcji innych elementów, urwana część powinna się znaleźć w "kieszeni" mocowania łopatek, a jej ani śladu Dziękuję za chęci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi