adi-000 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam serdecznie. Mam na imię Leszek i jestem z Warszawy. Po wielu dniach przeglądania forum w końcu się zarejestrowałem. Pomimo mojego "starczego' wieku (30) doświadczenie w RC mam zerowe, a w świat modelarstwa wciąga mnie pomału kolega. W tej chwili rozglądam się za aparaturą i myślę czym by tu polatać. Za wszystkie rady będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witamy Leszku. Jeszcze nie jest za późno żeby zacząć tą wspaniałą przygodę z modelarstwem. W sumie to nigdy nie jest za późno. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witaj Leszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 dzięki za miłe powitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Także Cie witam Leszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.