jakoby Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 mam pytanie czy polecacie honey bee? wiem ze jescze lamy chyba sa dobre, no i jak tak to jaki model,cena to max 600zl, bardzo prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jak latasz na symulatorze bierz normalna 450-tkę, jak zaczynasz bierz Lamę. HB czy king to stosunkowo małe jednowirnikowce, ciągle będziesz przy nim grzebał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xedo Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Lepiej od razu wziąć 450-tkę, moim zdaniem kupowanie 3CH lub 4CH nie ma sensu. Po zakupie 6CH i tak trzeba zaczynać naukę od nowa. Ważne by zaopatrzyć się w symulator przed pierwszym startem heli 6CH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwizardos Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Zdecydowanie odradzam. Kiedyś popełniłem ten model i po nim zniechęciłem się do helików. Model bardzo niestabilny. Zamontowałem w nim nawet aluminiowy setup głowicy, ale niewiele to pomogło. Samo ćwiczenie stabilnego zawisu i przewidywanie co wywinie model zajęło mi kilka godzin, mimo wcześniejszych prób na symulatorze. Potem coś padło w napędzie i model wznosił się zaledwie na kilka cm. Nawet nie chciało mi się tego naprawiać, leży w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi