rc-gigant Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam wszystkich jestem początkujacy na tym forum , spróbuje napisać cos o swoim modelu oraz wrzucić parę fotek jak się uda. Tematem jest Katana z The Word Models model swoim wykonaniem nie przekonuje do siebie w porównaniu do innym modeli.W modelu zmieniłem pokrycie wygląda o niebo lepiej jak uda mi się wrzucic fotki to sami zobaczycie model ma wylatane ok. 7godz,mój wcześniejszy model Extra 330 z c-arf spadła przy drugim locie wiec katane postanowiłem poswiecic była ceremonia hehe i uwiezcie ze przynajmniej na razie pomaga .Moze troche danych modelu tak wiec: Rozp:2690 Długosc:2360 Silnik:DA100 Zasilanie;powerbox Emcotec, Serwa:Hitec 5955TG 8 sztuk,gaz HS 645 na ssaniu tez mam ale nawet nie pamiętam co tam włożyłem W modelu mam 2x 6v pakiety i jeden 4.8v na zapłonie.Ostatnio zamontowałęm pompe do dymu swietnie dymi zreszta spodnie smierdzą mi ropa do tej pory.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witaj w naszym skromnym gronie :jupi: Czekam cały czas na filmy, w szczecinku nie dałeś się namówić na latanie heh Co do pompy do dymu, to jest pompa która pompuje cały czas równą dawkę ropy czy z regulacją sullivana ? jak z regulacją to nie powinno tak zapaskudzić model/spodnie ropą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rc-gigant Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 pompa sullivana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.