rc-gigant Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam wszystkich jestem początkujacy na tym forum , spróbuje napisać cos o swoim modelu oraz wrzucić parę fotek jak się uda. Tematem jest Katana z The Word Models model swoim wykonaniem nie przekonuje do siebie w porównaniu do innym modeli.W modelu zmieniłem pokrycie wygląda o niebo lepiej jak uda mi się wrzucic fotki to sami zobaczycie model ma wylatane ok. 7godz,mój wcześniejszy model Extra 330 z c-arf spadła przy drugim locie wiec katane postanowiłem poswiecic była ceremonia hehe i uwiezcie ze przynajmniej na razie pomaga .Moze troche danych modelu tak wiec: Rozp:2690 Długosc:2360 Silnik:DA100 Zasilanie;powerbox Emcotec, Serwa:Hitec 5955TG 8 sztuk,gaz HS 645 na ssaniu tez mam ale nawet nie pamiętam co tam włożyłem W modelu mam 2x 6v pakiety i jeden 4.8v na zapłonie.Ostatnio zamontowałęm pompe do dymu swietnie dymi zreszta spodnie smierdzą mi ropa do tej pory.Pozdrawiam
DJDIT Opublikowano 10 Grudnia 2007 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witaj w naszym skromnym gronie :jupi: Czekam cały czas na filmy, w szczecinku nie dałeś się namówić na latanie heh Co do pompy do dymu, to jest pompa która pompuje cały czas równą dawkę ropy czy z regulacją sullivana ? jak z regulacją to nie powinno tak zapaskudzić model/spodnie ropą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.