Skocz do zawartości

Katana 2.7m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jestem początkujacy na tym forum , spróbuje napisać cos o swoim modelu oraz wrzucić parę fotek jak się uda.

Tematem jest Katana z The Word Models model swoim wykonaniem nie przekonuje do siebie w porównaniu do innym modeli.W modelu zmieniłem pokrycie wygląda o niebo lepiej jak uda mi się wrzucic fotki to sami zobaczycie model ma wylatane ok. 7godz,mój wcześniejszy model Extra 330 z c-arf spadła przy drugim locie wiec katane postanowiłem poswiecic była ceremonia hehe i uwiezcie ze przynajmniej na razie pomaga .Moze troche danych modelu tak wiec:

Rozp:2690

Długosc:2360

Silnik:DA100

Zasilanie;powerbox Emcotec,

Serwa:Hitec 5955TG 8 sztuk,gaz HS 645 na ssaniu tez mam ale nawet nie pamiętam co tam włożyłem

W modelu mam 2x 6v pakiety i jeden 4.8v na zapłonie.Ostatnio zamontowałęm pompe do dymu swietnie dymi zreszta spodnie smierdzą mi ropa do tej pory.Pozdrawiam

dsc02840aa7.jpg

dscn3687rq6.jpg

dscn3185fp9.jpg

dscn2558yt6.jpg

dsc02836zh0.jpg

Opublikowano

Witaj w naszym skromnym gronie :jupi:

Czekam cały czas na filmy, w szczecinku nie dałeś się namówić na latanie heh

Co do pompy do dymu, to jest pompa która pompuje cały czas równą dawkę ropy czy z regulacją sullivana ? jak z regulacją to nie powinno tak zapaskudzić model/spodnie ropą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.